Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ilyen_85

senior tag

Köszi szépen mindenkinek a segitséget, szerdán bekötötte a telekom a netet, szerencsére még aznap megjött a router.

Először csak a szolgáltatótól kapott routert (vagy modem vagy mit) használtam, de voltak furcsaságai.

Szerettem volna megváltoztatni a ssid-t de állandóan felugrott egy ablak, hogy "valami baj(?) történt" és nem mentette el. Sajnos fix ip-t se tudtam adni az egyik eszközömnek, mert ugyan úgy nem mentette el a beállitást.

Igy átváltottam passthrough módba és az általatok ajánlott ASUS GT-AX6000 -ra csatlakozik most minden. Igy betudtam állitani amit szerettem volna.

Egyébként a telekomos eszköz wifi sebessége sem volt rossz, kicsit el is bizonytalanodtam, hogy kell-e nekem külön router, de végül meggyőzött róla, hogy kell :U .

Csak érdekesség képen még annyit, hogy kb 12 óra alatt meghalt az androidos box távirányitója, igy azóta nincs tévézés :D. Legalább a net az megy rendesen és baromi boldog vagyok 2.5 év mobilnetezés után :)

Köszi mindenkinek mégegyszer!

ui.: A switchet még nem vettem meg, mert a gép fejlesztés egy kicsit csúszik, de köszönöm ott is az ajánlást! A router is nagyon bejött, gondolom a switch is jó lesz :)

Új hozzászólás Aktív témák