Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narancs89

csendes tag

Sziasztok!

Meguntam, hogy a szolgáltatótól kapott router gyakran ledobálja az eszközöket / időszakosan belassul és nem fedi le az 50m2-es lakásunkat, ezért beruháznék egy routerre. Megnéztem az összefoglalót és a specifikációkat is és 4+1 modellre szűkítettem. Ti melyiket választanátok és miért? (lakás: tégla, 2 szoba, konyha, fürdő - eszközök: 3-4 telefon, tablet, klíma, 2 laptop [online játék], xbox, okos tv, tablet, biztonsági kamera.)

Opciók:
    ASUS RT-AX1800U AX1800 --> 16 500 HUF
    Indokolt az árkülönbség a többihez képest a teljesítmény szempontjából? USB portra szeretnék egy hordozható winchester tenni, ezért került fel a listára.
    ASUS RT-AX55 --> 26 290 HUF
    Több helyen olvastam, hogy lefedettségi problémákat tapasztaltak, illetve nincs usb. Mi egyéb különbség az AX53U-hoz képest, árban nagyon közel vannak. Stabilabb, jobb a teljesítménye? Árukeresőn #1 helyezés.
    ASUS RT-AX53U --> 24 999 HUF
    Van USB port. Ezen kívül miben különbözik az AX55-től? Esetleg gyengébb a proci, ha igen, akkor egy átlagos felhasználó ezt mennyire érzékeli?
    Xiaomi Mi Router AX3200 --> 29 990 HUF
    Nincs USB. Jelenleg is több Xiaomi eszközt használunk a lakásban a Home alkalmazással, ezért gondoltam rá. Átlagos felhasználó szemponjtából a teljesítménye indokolja a többihez képest magasabb árat?
    +1 ASUS RT-AX58U V2 --> 34 999 HUF
    Ellégé túl van a kereten és talán régebbi modell a többiihez képest ráadásul a szoftverre sokan panaszkodtak... Az árral párhuzamos az átlag felhasználó érzékeli a teljesítmény/élmény különbséget? USB 3.1 miatt gondolkodtam el rajta, illetve a Xiaomi mellett az ára nem olyan húzós.

Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák