Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabaizoli80

kezdő

Üdv!
    KÜF flottába szeretnék belépni majd,....Yettel térerővel gondolom nem lesz gond mivel megyeszékhelyen, Egerben lakom a központban....persze home office mellett filmnézés, online TV, youtube stb. is lenne.....
    Flottás engedély megléte még nem kötelez semmire gondolom, a Yettelnél érdeklődhetek személyesen a lehetőségekről....?
    Már csak egy jó eszközt kellene náluk találnom amibe berakom a sim-et...:
    -USB-stick modem(jó lehet, csak ezt a notiba tudnám használni, nem lenne wifi a lakásba.....)
    -"szappantartó", hordozható routerek (van előny/hátrány, nem hiszem hogy tud olyan stabil/gyors netet adni mint egy asztali, ha hordozni szeretném a netet legfeljebb átrakom a sim-et a teló 2. sim foglalatába, mondjuk most t-com.os van benne alapból, akkor ha a korlátlan netes Yettelest szeretném használni "váltogatnom" kell a simek közt vagy be lehet alapból állítani hogy netre azt használja ne a telekomost?, mert akkor a hordozhatóságot így oldanám meg.....)
    -asztali sim-es routerek, home office miatt szerintem ezek a legmegfelelőbbek, csak nem ismerem ezeket annyira, Yettelnél van 4G és 5G képes is:
    [link]
    [link]
    Mivel a KÜF flottába szeretnék majd belépni találtam egy ilyen készülék árlistát is a Yettelnél:
    [link]
    Ezekből tudnátok ajánlani olyat ami megbízható(k)? Árak elég jók a listában, de az 5G-sek csak otthoni használatra vannak írva (ügyfélszolgálatost kérdeztem hogy ez hogy lehet sim-es készüléknél, azt mondta lekorlátozzák az adott településre (pl. 3300, EGER) a használatot, ha csak otthoni netet kértem...).
    Szóval egy stabil/gyors netet adó 4G-s is elég lehet ezekből, árban is kedvezőbbek ahogy nézem.....de melyiket? :F
    Köszönöm... :R

Új hozzászólás Aktív témák