Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94312) Daywalkerke válasza kezo0 (#94310) üzenetére


Daywalkerke
aktív tag

Elég szomorú akkor, hogy az AC87U-ra meg már nem fog új firmware jönni ha egy régebbire meg jön, ez is a teljes kiszámíthatatlanságot támasztja alá ami véleményem szerint csak a vásárlókat bizonytalanítja el, hogy miért ruházzon be több tízezerrel többért egy routerbe, ha lehet, hogy egy több évvel ezelőtti routerre is még fognak új firmware-k jönni, nekem mint vásárlónak ez a kiszámíthatatlanság nagyon frusztráló lenne, ennél még az is jobb lenne ha megmondaná a gyártó, hogy melyik routerre minimum mennyi ideig fog friss firmware érkezni és akkor el lehetne döntenie mindenkinek, hogy ez megfelel neki vagy nem.
Az új android mobiloknál vezette ezt be több márka is, hogy előre megmondják, hogy hány android főverziót fog a készülék biztosan megkapni, illetve, hogy min. hány évig fog a készülékre biztonsági frissítés érkezni és ha ezt tudja az ember előre akkor szívesebben fizet ki akár magasabb összeget is a termékért, de az ami ismerősömmel is most történt, hogy vett 2019-ben egy akkor kb. 70e Ft-ba kerülő routert amire bár adtak 3 év garanciát, de mivel gyakorlatilag a 2. évben megszűntek a hozzá érkező frissítések, így hiába fizetett majd háromszoros árat érte (mintha vett volna egy 15e Ft-os routert) gyakorlatilag feleslegesen adott ki négy és félszeres pénzt mert a vásárlás után 2 évvel már biztonsági szempotot tekintve gyakorlatilag használhatatlan lett a routere, hiszen azóta nem jött (és Asus bejelentése szerint már nem is fog) új firmware jönni.
Én személy szerint ha ezt tudom előre, hogy a vásárlás után csak 2 évig fognak frissítések érkezni a routerre akkor biztosan nem fizettem volna ki közel 70e Ft-ot érte és mostmár biztosan így van ezzel az ismerősöm is, legközelebb már ő is max. 15e Ft-ért fog routert venni és akkor az sem lesz probléma ha csak 1-2 évig jön rá a vásárlás után frissítés.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.