Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-05 18:35:36

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89070) Masooo


Masooo
aktív tag

Srácok. Megkérdeztem Gubek-Einste-t is, remélem majd válaszol, de meginterjúználak többeteket is, mert jobban ráláttok a témára mint én, én nem követem a rputerek életét és semmi ilyesmit, így a segítségeteket kérném.

Nem tudok dönteni, mert sok tényezőt tettem az egyenletbe és bezavar.

A másik házhoz akarok tenni wifit, de netet nem vállalt oda egyik szolgáltató sem csak mikrohullámon, az meg.... Ezért végül egy digi stick mellett döntöttem, annak okán, hogy a saját simem is ment az ingatlanban.
2eset lehet:

1.eset:
ac57 v3 lesz amit veszek, ezt oda elviszem, stick bele és élvezem a wifit akkor amikor épp ott van dolgom vagy valakit oda engedek.

2. eset:
a jelenlegi ac56u-t innen áttelepítem oda, és ide veszek egy frissebb eszközt ami talán az ax58u lenne. Erre az okoz az adná meg, hogy wifi6-al már gondolnék a jövőre, a sebességek egész jók, az adásteljesítményt nem tudom, de minden egyéb szolgáltatás megvan benne amit az ac56u is tud.
A gondom, hogy jó döntés lenne e a második, ha azt nézzük, hogy komolyabb fejlesztésre mondjuk 3 év múlva kerítek sort az itteni hálózaton, akkor egész sok másik ,talán jobb és hasznosabb eszköz is piacon lesz, én meg az ax58hoz leszek kötve.
Kontra az ac56u már elég régen megvan, nagyon régen és ha mondjuk úgy dönt hogy megadja magát, akkor így is meg úgy is kell egy komolyabb darabot vennem és most meg egy ac57et is. Ha viszont az 56u átköltözik, akkor elég akkor bekapcsolni amikor valaki ott van, így az élettartama bőven kitolható.

Fene tudja.
Modemre más márkából is elfogadok ajánlást ha van :)

Köszi!

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.