- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
Srácok. Megkérdeztem Gubek-Einste-t is, remélem majd válaszol, de meginterjúználak többeteket is, mert jobban ráláttok a témára mint én, én nem követem a rputerek életét és semmi ilyesmit, így a segítségeteket kérném.
Nem tudok dönteni, mert sok tényezőt tettem az egyenletbe és bezavar.
A másik házhoz akarok tenni wifit, de netet nem vállalt oda egyik szolgáltató sem csak mikrohullámon, az meg.... Ezért végül egy digi stick mellett döntöttem, annak okán, hogy a saját simem is ment az ingatlanban.
2eset lehet:1.eset:
ac57 v3 lesz amit veszek, ezt oda elviszem, stick bele és élvezem a wifit akkor amikor épp ott van dolgom vagy valakit oda engedek.2. eset:
a jelenlegi ac56u-t innen áttelepítem oda, és ide veszek egy frissebb eszközt ami talán az ax58u lenne. Erre az okoz az adná meg, hogy wifi6-al már gondolnék a jövőre, a sebességek egész jók, az adásteljesítményt nem tudom, de minden egyéb szolgáltatás megvan benne amit az ac56u is tud.
A gondom, hogy jó döntés lenne e a második, ha azt nézzük, hogy komolyabb fejlesztésre mondjuk 3 év múlva kerítek sort az itteni hálózaton, akkor egész sok másik ,talán jobb és hasznosabb eszköz is piacon lesz, én meg az ax58hoz leszek kötve.
Kontra az ac56u már elég régen megvan, nagyon régen és ha mondjuk úgy dönt hogy megadja magát, akkor így is meg úgy is kell egy komolyabb darabot vennem és most meg egy ac57et is. Ha viszont az 56u átköltözik, akkor elég akkor bekapcsolni amikor valaki ott van, így az élettartama bőven kitolható.Fene tudja.
Modemre más márkából is elfogadok ajánlást ha vanKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Borderlands 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- skoda12: Webshopos átverések
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest