- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bvdub
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ és a segítséget!
A kábelezés szerencsére csak a hét második felében valósul majd meg, így szólok a villanyszerelőnek, hogy akkor Cat6 kábeleket húzzon be.
Sajnos viszont a Telekom állítása szerint csak akkor cseréli nekem a már meglévő HGW-t ha az elromlott (talán említettem, hogy Kaon CG3000-t küldtek, ami a specifikációk alapján AC-s), így ez nem tudom, mennyire valósítható meg. NAS-ként egyébként Synology DS218 van betervezve.
Igen, a feleségem dolgozószobája lent van, konkrétan a garázzsal szemben, viszont oda nem tudjuk átvezetni a falban az UTP-t (abba az irányba nem került cső kialakításra), feleségem pedig megőrül, ha kábeleket lát, így nála marad a WiFi
Még egyszer köszönöm az ajánlásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest