Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
Sziasztok, jelenleg egy kis Huawei e5577-es kutyuvel osztom meg sim kartyarol a mobilnetet itthon, egyelore nem tervezek vezetekes netet kottetni...ezt az e5577-est szeretnem lecserelni egy normalis routerre, mivel ennek a jelerossege a masik szobaban mar eleg gyenge.
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Jelenleg sim kartyarol osztom a netet, 4G-n jon, de nem zarnam ki egy erosebb vezetekes net kesobbi tamogatasat sem.Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
2 notebook
2 telefon
esetleg kesobb egy TVWiFi:
ezekkel nem vagyok annyira temaban, n-es vagy nem n-es...ami hasznalna: egy premium Thinkpad, valszeg tud mindent, egy Galaxy S10, szerintem tud mindent, egy regebbi Thinkpad, valszeg nem tudja a legujabb dolgokat, valamint egy Redmi 4X, az se hiszem, hogy minden uj tipusu csatlakozast tud.A haz csaladi haz, kulso falai 50 centisek, regi epitesu, egy szoba hozza lett epitve, tehat 50 centis falat jo lenne ha at tudna vinni a router, nem tudom ez mennyire lehetseges. Meg akkor az udvaron is lehetne normalisan csatlakozni a routerhez. A haz 100 negyzetmeter.
Esetleg ha a routernek a mobil halozati vevo antennaja cserelheto erosebbre is kesobbiekben, az plusz pont.
A keret ra ugy max. 50 ezer, de inkabb alatta. Nem tudom ebbol le tudom-e fedni az igenyeimet...koszi elore is a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LED világítás a lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest