Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flashback

addikt

TP-Link AX10 -et ma elhoztam 27K-ért. A szemem régóta DD-WRThez szokott.
    Az alapg gui mézes mázas egyszerűen használható mezei usereknek, valami mobil app is van ha valaki nem vesződik pc-vel. Advanced settings alatt szerencsére mindent be lehet állítani ami kellhet.
    Egy furcsaságot vettem észre. A static dhcp címeket csak akkor engedi beállítani ha benne van a dhcp range-be. Ami elég dumb mivel én 100 alá rakom be a statikus eszközöket felé pedig a DHCP usereket. A megoldás az hogy amíg beírom a 100 alattiakat addig átállítom a dhcp range-et 100 alá, majd vissza. Ilyenkor megengedi hogy ottmaradjon.
    Ezen az apróságon kívül nagyon gyors és ott is van még értékelhető WIFI térerő ahol az előző hackelt routernél sem volt. Így a repeter sem szükséges a kertben. Hosszú távon meglátjuk szükség lesz-e a 3év garira, remélhetőleg ez is elhúzza 5 évig legalább...

alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""

alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""

Új hozzászólás Aktív témák