- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
MaCS_70 #82284 üzenetére
Köszi rálestem, elég jó teszteket olvastam róla. Volt egy teszt a faszi a 3 emeletes házba rakta be, régi routerrel a legfelső szinten ahol dolgozik nagyon fos volt a net, ezzel a routerrel meg olyan eredmények jöttek mintha közvetlen mellete lenne.... az ára azért elég magas 65k de most úgy is várok egy kicsit hátha lesz valami jó akció, akár fekete péntek fele ahol talán beesik 40-45k-ra. Figyelni fogom ezt is az biztos. Az ac86u-t lemondtam tegnap, ezzel mindenképpen jobban járnék az tutti. (Olvastam az árukeresős ac86 értékelésedet is.
)
Essejó: Köszi Ez még nagyon új, nem én akarok lenni a tesztelő, illetve ezzel a márkával szemben is szeptikus vagyok, így bíztos nem vennék ilyet. De azért köszi az ajánlást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest