Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
mjani1172
üzenetére
Azóta megy a Skodában, amióta kiment itt róla az anyag. Semmi baja.
Nekem az az egy gondom van csak, hogy a korábbi Minix meg átköltözött a másik kocsiba, az is tökre hibátlan, de a telefonom képtelen feldolgozni, hogy egyszer ez, egyszer meg egy Minix van, ha átülök másik gépjárműbe (havazásnál Pintér is szokta javasolni), akkor újra kell csatlakozni. -
Én ez úgy oldottam meg az mk3 Focus-szal, hogy a biztitáblában kerestem egy gyújtásvezérelt 15Amperes kört, raktam bele egy piggyback kábelt, arra kötöttem egy beépíthető szivargyújtó aljzatot (krimpelve, zsugorcsövezve, szigetelve)
Ez a kesztyűtartó mögé van beszerelve, illetve kábelkötegelőzve.
Ebbe van egy Baseus dupla szivargyújtós elosztó, egyikben van egy Baseus dupla pd adapter (ezen van az ESR Halolock Qi2 Magsafe töltő, plusz egy usb-c kábel), a másik aljzatba meg ment a kijelző tápja, ennek a plusz usb portjába meg egy 70mai dashcam.Minden kábel elvezetve a műszerfal mögött, alig látszik pár centi kábel.
Így csak akkor kapcsolnak a fentiek, ha fordul a kulcs.Mozgatja a fantáziámat ez 60Hz-es cucc, de sokallom kicsit az árát.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Van mostanra benne úgy 600 km. Főleg Galaxy S23-mal. Egyszer eldobta a kapcsolatot, a telefonon újra kellett indítani a Waze-t, valszeg azzal volt a para, mert fényes nappal átkapcsolt sötét módra és bele is fagyott.
Egy dolog zavar, hogy nincs rajta ON/OFF (ha nem a gyári szivargyújtós csatlakozót használod), ezért ha nyitom az autót, akkor máris kap áramot USB-ről és csatlakozik, előbb, mint beülnék, ami folyamatban levő hívás közben halál idegesítő. És ugyanez fordítva is, már kiszálltam, de még van benne nafta egy darabig. -
mjani1172
addikt
Várom a további tapasztalatokat.
-
Szena67
aktív tag
A tolató lámpára csatlakoztatnám a kamera tápját, könnyebben hozzáférhető a csomagtartóból, mint a váltónál lévő kapcsoló és ahogy a lámpát bekapcsolja úgy a kamerát is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Parfüm topik
- Óra topik
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest