Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szemike25

csendes tag

válasz Soma01 #40928 üzenetére

Szóval az inviteles modem valami zte -típusszámot most így nem tudom,otthon megnézem-egy antennás kis fehér router. meg fogom kérdezni az invitelt hogy tud e bridge módban működni az ő eszközük.
    Erre van rákötve egy asztali gép közvetlen, a két televízió és a vezetés telefon.
    stabilnak éppen stabil a net az asztali pc-n kábellel csatlakozva.
    Az elhelyezéssel az a baj,hogy amiatt,hogy ebben a szobában volt az asztali pc gondoltuk jó lesz itt a telefon is,nyomtató stb a számítógépasztal is itt van.
    A nappaliban van viszont a tv ,ez "L" alakban hú hát nem tudom hány méter távolságra helyezkedik el a routert tartalmazó szobától,azért annyira nincs messze...majd lemérem.
    Nem tudom az egész hóbelebancot át lehetne e telepíteni a nappaliba-mondjuk akkor lemondom az asztali pc-ről úgysem szuperál már tökéletesen.
    Csak ugye mire így is lecincálták ezt a rengeteg kábelt a padlásról a falon ki stb...
    Az új routert szeretném azért legalább fentre rakni mondjuk a szoba bejárata felé és akkor hátha jobban adná a jelet messzebbre....
    de ha mondjuk a szomszéd szobában próbáltuk a tv-t és ott sem ment a net rajta akkor csak nem az igazi a wifi. nem??
    Gondolom egy wifi jelerősítő sem megoldás,vagy igen?

Új hozzászólás Aktív témák