Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33455) Jedster válasza Schuby (#33454) üzenetére


Jedster
tag

Mindkettő dual-band, ami neked felesleges. Ha elvoltál a régi 741-el, akkor szerintem nem kell neked a 128Mb RAM se. Az a véleményem, hogy a TP-link 1043ND V2 olcsóbb és gyorsabb is mint a 4300, az N56U meg nincs 20 alatt. Én TP-linket akkor vennék, ha legjobb ár/érték a fontos, vagy más firmmel akarom használni. ASUS-t pedig akkor, ha jó a gyári firm, és 3 év garit akarsz, valamint megfelel a belső antenna.

A gbit switchen is sprórolhatsz, ha nem kell a két gép közé a gigabites összeköttetés. Ha nem mozgatsz rendszeresen nagy fájlokat, akkor teljesen felesleges. A neted a régi switch is ki tudja szolgálni. A nyomtatót meg akár USB-n a routerre is tudod kötni. A két gépet közvetlen is rákötheted a routerre, ha teljes sebességet akarsz rajtuk.

Továbbá az én véleményem, hogy ne tervezz 5 évre előre. Én vennék egy ASUS N15U-t (ami kijön 15K-ból), és még a gari lejárta előtt eladnám, ha gyorsabb kell. Buksz rajt 5-6 ezer forintot, de most a drágább routerre költenéd azt. 3 év múlva meg szerintem izomsabb, talán már ARM alapú routerekkel lesz tele a piac. Az elmúlt években tapasztalt router áresés várhatóan ugyanúgy folytatódni fog.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.