Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djsilas

tag

válasz Roll_91 #19228 üzenetére

Fogós kérdés... :)
    Draytekben azt szeretem, hogy out-of-box tud sok olyan dolgot, amit a többi kütyü "alternatív" firmwarekkel (sem). Asszem írtam is korábban, hogy nekem 2110 -esem van, emiatt ilyen, hogy NAS eszembe se jutott, de tartalék mobilnet tökéletesen ment vele. Nem egy mai paripa, lassan eljár felette az idő, de tökéletesen végzi a dolgát, még lehet engem is túlél... :D Ha jól tudom 2130 már Gigás és N-es (na jó nem tudtam, most olvastam utána, hogy mivel másabb :)) ), tehát számokat nem igazán tudok mondani neked, hogy mennyire lesz alkalmas NAS-nak - de papíron szerintem megfelelőnek tűnik, mégha ilyenekkel kapcsolatban van is némi fenntartásom...
    Belső antennás routerek általában szebbek. Pl ha szem előtt van a router, ez előny lehet - más előnyt én még nem találtam, úgyhogy ha nem probléma, inkább külső antennás eszközt választanék.
    De hogy ne csak jót mondjak Draytekre, bár ez is elég szubjektív: más routereken szocializálódott emberek számára az admin felülete sokszor...hát... "spártai" kinézetű :)

Egészen megtetszett ez a 2130-as kütyü, ahogy utána olvastam. Ha egyszer mégis újítok, én biztos számításba veszem :D
    http://code.google.com/p/vigor2130/

Új hozzászólás Aktív témák