- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
válasz
csonti07 #16408 üzenetére
Sztem mind jó igazából, ez emberfüggő ki melyik márkában bízik, ha én választanék akkor valószínűleg Netgear-t vennék, mert nekem szimpatikusabbak annak a cégnek a termékei, ha kicsit többet akkor még ebben a kategóriában 2 ezer forinttal többért van buffalo is, aztán ha ezeket valamiért elvetném akkor gondolkoznék, hogy d-link legyen vagy asus, d-link-nek mondjuk már több tapasztalata van ha nem csalnak emlékeim hálózati eszközök gyártásában, de ezek attól is lehetnek, hogy nem kedvelem a távolkeleti cégeket persze attól még vannak jó termékeik, meg amúgyis minden-t ott gyártanak már, úgyhogy ez totál relatív, tudásba mind 1forma, és elvileg ez mind megbízható termék
. (Netgear: Amcsi , Buffalo: Japó , Asus: Csájna, D-link: tájván
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest