Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
Varga Csaba
üzenetére
Egyszer amikor én is ilyet szerettem volna csinálni, akkor ugyan ezekkel szembesültem amivel te is, LG tv-nél írták, hogy minden tv saját titkosítást használ, tehát ha veszel 2 teljesen azos modellt, akkor azok sem tudják lejátszani a másik által felvett anyagot. Én is a rootolást, és a custom fw-t találtam mint megoldás, de annyit nem ért a dolog, hogy esetleg téhlásítsam a készüléket.
-
cigam
titán
válasz
Varga Csaba
üzenetére
A TVk eleve kódolva rögzítik a műsort, még az ingyenes, kódolatlanokat is.(Léteznek meghackelt fw-ek Tv-hez is, amik plusz menüket aktiválnak, kiütik a felvételek kódolását, de nem biztos hogy a Te modelledre is létezik, +ugrik a garancia, de akár téglásíthatod is az eszközt, stb...) Melyik TV adja le? Online nem nézhető élőben/felvételről? Ha digi, vagy olyan szolgáltató ami nem kódolja le a műsorokat, egy számítógépes dvb-c vevővel, vagy dvb-c box-al felvetetheted valamelyik topkilakó biztos megoldja.
A műsorkészítőket is megkérhetik hogy az adás felvételét adják oda. Szerintem max pár ezresért kiírják DVD-re/pendrive-ra. -
válasz
Varga Csaba
üzenetére
Ezek védett tartalmak, nem biztos, hogy megoldható a konvertálása, és direkt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- RAM topik
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest