- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
Varga Csaba #51074 üzenetére
Egyszer amikor én is ilyet szerettem volna csinálni, akkor ugyan ezekkel szembesültem amivel te is, LG tv-nél írták, hogy minden tv saját titkosítást használ, tehát ha veszel 2 teljesen azos modellt, akkor azok sem tudják lejátszani a másik által felvett anyagot. Én is a rootolást, és a custom fw-t találtam mint megoldás, de annyit nem ért a dolog, hogy esetleg téhlásítsam a készüléket.
-
cigam
titán
válasz
A TVk eleve kódolva rögzítik a műsort, még az ingyenes, kódolatlanokat is.(Léteznek meghackelt fw-ek Tv-hez is, amik plusz menüket aktiválnak, kiütik a felvételek kódolását, de nem biztos hogy a Te modelledre is létezik, +ugrik a garancia, de akár téglásíthatod is az eszközt, stb...) Melyik TV adja le? Online nem nézhető élőben/felvételről? Ha digi, vagy olyan szolgáltató ami nem kódolja le a műsorokat, egy számítógépes dvb-c vevővel, vagy dvb-c box-al felvetetheted valamelyik topkilakó biztos megoldja.
A műsorkészítőket is megkérhetik hogy az adás felvételét adják oda. Szerintem max pár ezresért kiírják DVD-re/pendrive-ra. -
válasz
Ezek védett tartalmak, nem biztos, hogy megoldható a konvertálása, és direkt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest