Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
Varga Csaba #51074 üzenetére
Egyszer amikor én is ilyet szerettem volna csinálni, akkor ugyan ezekkel szembesültem amivel te is, LG tv-nél írták, hogy minden tv saját titkosítást használ, tehát ha veszel 2 teljesen azos modellt, akkor azok sem tudják lejátszani a másik által felvett anyagot. Én is a rootolást, és a custom fw-t találtam mint megoldás, de annyit nem ért a dolog, hogy esetleg téhlásítsam a készüléket.
-
cigam
titán
válasz
A TVk eleve kódolva rögzítik a műsort, még az ingyenes, kódolatlanokat is.(Léteznek meghackelt fw-ek Tv-hez is, amik plusz menüket aktiválnak, kiütik a felvételek kódolását, de nem biztos hogy a Te modelledre is létezik, +ugrik a garancia, de akár téglásíthatod is az eszközt, stb...) Melyik TV adja le? Online nem nézhető élőben/felvételről? Ha digi, vagy olyan szolgáltató ami nem kódolja le a műsorokat, egy számítógépes dvb-c vevővel, vagy dvb-c box-al felvetetheted valamelyik topkilakó biztos megoldja.
A műsorkészítőket is megkérhetik hogy az adás felvételét adják oda. Szerintem max pár ezresért kiírják DVD-re/pendrive-ra. -
válasz
Ezek védett tartalmak, nem biztos, hogy megoldható a konvertálása, és direkt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Marvel Snap
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest