- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
lenoma #51022 üzenetére
Nálam az volt a gond, hogy a deszkámon 2 vezérlő van a 3 féle ventihez. 2db 14cm-es Be Quiet Pure Wings 2 High Speed, 1db 14cm-es Akasa Apache, és 1db 12cm-es Akasa Viper. Mindegyik eltérő fordulatú, így nem lehetett egy vezérlőre tenni. Keresnem kellett egy olyan vezérlőt, ami nem elosztó, tehát nem csak továbbadja az alaplap felől kapott vezérlést, hanem egyénileg szabályozható kimenetei vannak. Akkoriban nem találtam mást, csak a Commander Pro-t, ami ezt tudta. Nem volt olcsó, viszont az iCUE szoftverrel tökéletesen működik. Mind a 6 kimenete egyedileg vezérelhető, profilozható. De lehet, hogy van már más gyártónak is hasonló megoldása, akkoriban én csak ezt találtam.
És igen, ez szoftveres, tehát amit te (is) keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged