- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
core i7
üzenetére
Szia!
Keress rá a 3D scan vagy 3D photoscan kifejezésre. Ez pl. egy jó kis videó. Alapvetően kétféle módon lehet ilyet készíteni. Az egyik, hogy valamit körbefényképezel, nem számít, hogy mivel, csak digitális fénykép legyen a vége, aztán számítógépen egy célprogram összerakja. A másik módi, hogy letöltesz egy mobilalkalmazást, és mindent az csinál. Ez utóbbitól semmit nem tudok, az előbbiről is keveset, nem próbáltam, de tervben van valamikor. Mivel mindent belevesz a kész műbe, ami a fényképen látható, érdemes előtte törölni a fölösleget, hogy attól már eleve ne is készüljön 3d modell. Utólag is törölhető, de tovább tart a renderelés, ha fölösleges cuccok is vannak a képen. Ezért vannak kétségeim a mobilos módszerrel kapcsolatban, valamint a PC nekem jobban kézreáll. Keresgélj, próbálj ki párat, jobb ötletem nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest