Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

sziasztok,

Milyen program, ami...

segítségével számítógépen tudom menedzselni a kontaktjaimat, és a szükség szerint szortírozni, telefonra másolni?

a probléma:

van 2 sim-kéártyám (céges + magán) 2 gmail címem (céges + magán), (dual sim telefon) + céges mail címem (outlook) + egy csomó készülék, tele telefonszámokkal. a gmail fiókok mind keresztül kasul keveredve, tele rossz számokkal, telefon nélküli mail címekkel stb.

cél:

mindig is szerettem volna, ha egy adatbázisban tudom tárolni a kontaktjaimat (név+telefon+mail+munkahely+megjegyzés vagy dátum, mert több ezer embert nem tudok fejben tartani)
    jó lenne, ha abekerülés dátumát is megjegyezné (pl egy napon, egy rendezvényen bekerült kontaktok)

feladat:

ha lenne mondjuk 2000 kontakt benne, ebből ki tudnék jelölni 200-t és rátenni a privát telefonomra 500-t pedig a céges teflonomra. a kiválasztás az adott pillanat ihlette szubjektív lista lenne, pl pipálással bejelöléssel és copy-val. nem akarok kategóriákat, se csoportokat (család, barátok, munkahely stb.) se semmi ilyen baromságot. csak kijelölni pár százat és rámásolni a telefonra. és a telefonomon csak az a pár száz lenne. és ha újak kerülnek a telefonban, azt ki tudja szinkronizálni a pc-re, (de a szinkronizálás ne abból álljon, hogy utána mindent mindenhova másol)

ami nem működik: :(

• az outlookba egyszer belegépeltem és rendeztem sok száz kontakot, sajnos sem a gmail-al, sem a nokiá-val nem volt kompatibilis (nem tudták egymás ékezetes betűit kezelni) :W

• a gmail fiókbaszinkronizálást semmiképp nem szeretném még egyszer kipróbálni, mert a gmail felülete áttekinthetetlen és csak szinkronizálni tud, ami alatt azt érti, hogy mindent mindenhova átmásol. és mindenképp offline szeretném tartani a kontaktokat. :W

Excel: tényleg csak archiválásra való...

• a samsung fiók, facebook fiók, és tsi nem, max az asztalfiók

amire gondoltam, outlook, essentiaiPIM, de meghallgatok minden javaslatot, kinek mi vált be.
    köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák