- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tknof1871 #36528 üzenetére
Szerintem is kevés önmagában a Duolingo, de kezdőknek meghozhatja a kedvét a tanuláshoz, arra szerintem mindenképpen jó. Egy idő után viszont érezhető, hogy kevés (haladónak meg végképp túl sokat nem segít, legfeljebb ismeret-felelevenítésre).
"Programozói ismeretek nélkül tud csinálni [...] hasonló programot vagy applikációt egy amatőr?"
Ebben a formában olvasd el a mondatot, már önmagában ellentmondás.Hogyan tudna készíteni egy programot programozói ismeretek nélkül valaki? Lehet, hogy bizonyos feladatokra léteznek összekattintós megoldások, de egy nyelvtanító szoftver túlzottan komplex ahhoz, hogy ilyesmi megoldható lenne, hacsak nem készít valaki egy ultrabrutálisan okos "keretet" ehhez, amit nehéz elképzelni, hogy sikerülne úgy elkészíteni, hogy univerzálisan alkalmazható legyen...
Mellesleg ez az "applikáció" szó egy értelmetlenül erőltetett idegen kifejezés, valamiért a mobilalkalmazások elterjedésével terjedt el ez is (a médián keresztül is, meg azok miatt, akik idegen szavak használatával akarják növelni a mondandójuk komolyságát (természetesen nem rád gondolok, hanem általánosságban)), pedig a kiemelt "alkalmazás" teljesen normális fordítás lenne az "application" angol szóra. Plusz az alkalmazás/applikáció (ha már) szintén egy program, szóval a VAGY kötőszó itt nem indokolt, de azt sejtem, hogy mobilalkalmazásra gondoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest