- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Éppenséggel át lehet költöztetni bármire, amin egyébként futni képes, de nem az a 3 kattintásos művelet. A legtöbben jobban járnak, ha újratelepítik, és beállítgatják újra. Persze sokan írják, hogy berakom a HDD-t, oszt' megy, de ahhoz szerencse és eléggé hasonló HW kell, hogy problémamentes legyen. Én sem szívesen csinálok ilyet, max. magamnak, vagy ha jól megfizetik. Ez utóbbiból persze többnyire az lesz, hogy elmondom, mire kellene figyelni, megijednek, kérdik, ha én csinálnám, mennyibe kerülne (főleg az esetleges időigényessége miatt), hüledeznek, majd mennek fórumra kérdezni, aztán nekiugranak ők, és vagy szerencséjük lesz, és a régi gépen lévő driverek nem okoznak gondot (a hülye, majd gondolja, kifizetek ennyit, megy ez nekem höhö, olyan, mint a foci), vagy nem, akkor meg megy a sírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest