- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
"A html, mint írtam azért nem jó, mert akár csak a többi /word, excell/ a képet nem a cellába rakja, hanem külön elemként kezeli, ezért kell átméretezgetni mindent egyesével. A cella nem veszi fel a kép méretét, csak a szövegét, és a kép akárhová rakható, mivel nem a cellában van, és nem is tudod bele rakni."
Értem amit írsz, csak az a baj vele, hogy (ne bántódj meg
) hülyeségAmit beraktam html kódosort pont, hogy belerakja a cellába a képet, ráadásul olyan méretre állítva amit ott beírtál neki. Nem ördöngösség, el kell hinni, hogy így van és így is lesz

gyorsan összedobtam neked egy mintát pl. [link]
Ennyiből áll a linkelt minta html oldal:
maga a html fájl (ezt kell szerkesztened):[minta.html]
egy css fájl (igazából nincs rá szükség, de ha igényes vagy, akkor picit tudsz vele csinosítani az oldal kinézetén): [body.css]
a 2 kép: [kép1], [kép2]jobb klikk a linkelt fájlokon és mentsd őket ugyanabba a mappába. A többi csak rajtad múlik

Szerk.
Ja azt elfelejtettem írni, hogy a minta oldalon látható felső kép mérete alapból nagyobb, mint az alsó, szóval ennyit a nem lehet méretezni a képet dologról. Mindezt a html kódban elhelyezett width és height paraméterek oldják meg, nincs külön átméretezve a kép

jobbklikk a képen és kép megnyitás új lapon/fülön, ahol eredeti méretében fogod látni a képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SzoftverPremium.hu
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) hülyeség