- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
LonGleY #30531 üzenetére
tényleg többre képes, mint ahogy első pillantásra gondoltam, szóval meg fogom jobban vizsgálni azt a programot is!
viszont most úgy néz ki, az alábbi script teszi a dolgát:
C:\XnView\nconvert -npcd 2 -size 256x256+0 -ctype rgb -corder inter -out jpeg -wmfile "C:\XnView\LOGO-40-2.png" -wmflag center -wmpos 0 0 -ratio -rtype lanczos -rflag decr -rflag orient -resize 800 600 *.jpg
ezt az Xnview generálta azok alapján a beállítások alapján, amiket én a grafikus felületen összeállítottam (csak az "nconvert.exe" útvonalát módosítottam, mert nem akartam bemásolni a system32 rendszermappába)
egy duplakatt a .bat fájlra és már át is méretezte, vízjelezte (meg amit még beállítok mellé)az imént annyi kerülte el a figyelmem, hogy az "nconvert.exe" nem része a telepített programnak, hanem külön kell letölteni és elhelyezni tetszőleges mappába, ahonnan aztán meghívja a script.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 4G-s verzióban is elérhető a Poco M7 Plus
- PlayStation 5
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest