Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz janos666 #21406 üzenetére

A történet még 2005 magasságában volt, így a 4k->64k konvertálás még XP-re volt értendő.

Egyébként itt vannak a lementett fórum hozzászólások:
    "Az Acronis Disc Director Suite 9 kizárólagos extrája az, hogy KÉPES (win2k, xp,
    2k3) RENDSZERPARTICIÓT átkonvertálni defult 4kb/clus. -ból 64k-ra úgy, hogy
    azután az működik is. Szemben a PQ PM-el ami vagy hibával száll el vagy még szét
    is kúrja a particiót azaz bootolhatatlanná teszi."

"Gyors lemezműveletek XP alatt Ha picit visszaolvasol itt-ott meg az laplapos
    forumon én mindenkinek pofázom, hogy akkor tuti az xp ha 64 cluster/sector méret
    alatt megy igazán jól, mégha fél giga lemezhelyt el is pazarol az ember vele
    mind a boot és minden más is sokkal gyorsabb lesz. Ghost topicban régóta
    írogatok erről. Nameg az is sokat számít, ha a page külön particióna van és
    persze az is 64k-s. Az Xp telepítője csak 4kb/sec. -es clustert tud, nagyobb
    clusteres ntfs-től li is akad. Jogos kérdés, hogy mi is a megoldás. A partition
    magic tud konvertálni 4k ról 64k-ra csakhogy minden esetbven kiakad rendszer
    vinyót konvertálsz. Itt jön képbe az Acronis Disc Director Suite 9. Ez zokszó
    nélkül le tudja konvertálni az xp-t 64k-ra. Megjegyzem az segít még az Xp
    sebességen ha RAID-0 -án van 128kb-os stripp mellett és 64kb/sec. -es partición
    ami nem nagyobb mint 8gb.

jó kovertálgatást"

Sajnos a forrást nem tudom linkelni csak az annó lementett hozzászólásokat. Ebből úgy vettem ki, hogy 4k fölé tud rendben konvertálni. Win7 telepíthetőségéről nincs infóm :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés