- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
képes 4k-ból 64k-ba konvertálni úgy, hogy utána a partíciót OS-nek is lehet használni.
Ez elgondolkodtató. Lehet, hogy én emlékszem rosszul és 4k alatt nem lehet Win7-et telepíteni, de felette egész 64k-ig?
Csak onnan rémlett, hogy egy időben már használtam SSD-t rendszermeghajtónak (csak bedöglött, nem cserélték hanem pénzt adtak vissza és azóta nem vettem másikat) és ott ugye nagy cluster az ideális, és mint ha mégsem tudtam volna 4k fölé menni úgy, ha oda akarom tenni a Win-t.
Na de mindjárt végez a gparted, majd kiderül. Mert már arra sem emlékszem pontosan mennyire volt formázva ez a partíció, csak úgy rémlik többre, mint 4k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest