Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

Sticky Password 4.1 Promo
    Ez egy jelszó manager program, amely segítségével AES titkosítással ellátott adatbázisban tárolja a jelszavakat. Annyiban több, mint pl a Keepass, hogy ez beépül a böngészőkbe(nagyon sokat támogat), valamint minden olyan alkalmazást tud felügyelni, amiben szükség lehet pl belépési adatok megadására(pl MSN)

Innentől nincs szükség a böngészőkkel vagy egyéb progikkal megjegyeztetni a belépési adatokat, a program automatikusan hozzárendeli az információt, pl MSN indításakor is megjelenik az account lehetőség(ha több van az sem gond) és egyetlen billentyű leütése nélkül lehet belépni az adott alkalmazásokba. További nagy előnye, hogy nem csak weboldalakhoz, hanem azok objektumaihoz is lehet rendelni információkat, azaz ha egy oldalon több belépési adat is megadható, akkor ki lehet jelölni az egérrel, hogy a belépési adatokat melyik elemhez rendelje hozzá. Virtuális billentyűzet is található benne, amely segítségével az egérrel vihetünk be belépési adatokat, a fizikai billentyűzet használata nélkül.

Mint megtudtam a Kaspersky Pure is ezt a szoftvert liszenszeli, ez van beépítve a víruskergetőbe.
    Már le is töltöttem, telepítettem és pakolom fel a belépési oldalakat: [link] :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés