- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sticky Password 4.1 Promo
Ez egy jelszó manager program, amely segítségével AES titkosítással ellátott adatbázisban tárolja a jelszavakat. Annyiban több, mint pl a Keepass, hogy ez beépül a böngészőkbe(nagyon sokat támogat), valamint minden olyan alkalmazást tud felügyelni, amiben szükség lehet pl belépési adatok megadására(pl MSN)Innentől nincs szükség a böngészőkkel vagy egyéb progikkal megjegyeztetni a belépési adatokat, a program automatikusan hozzárendeli az információt, pl MSN indításakor is megjelenik az account lehetőség(ha több van az sem gond) és egyetlen billentyű leütése nélkül lehet belépni az adott alkalmazásokba. További nagy előnye, hogy nem csak weboldalakhoz, hanem azok objektumaihoz is lehet rendelni információkat, azaz ha egy oldalon több belépési adat is megadható, akkor ki lehet jelölni az egérrel, hogy a belépési adatokat melyik elemhez rendelje hozzá. Virtuális billentyűzet is található benne, amely segítségével az egérrel vihetünk be belépési adatokat, a fizikai billentyűzet használata nélkül.
Mint megtudtam a Kaspersky Pure is ezt a szoftvert liszenszeli, ez van beépítve a víruskergetőbe.
Már le is töltöttem, telepítettem és pakolom fel a belépési oldalakat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest