Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40307) Habell


Habell
tag

Véleményekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
Jelenleg nokia c6-00 telefonom van. Vennék egy másik telefont újat vagy keveset használtat és a ZTE Skate telefon illetve a HTC Wildfire S között gondolkodok. Túlságosan nem néztem körbe még milyen telefonok vannak amik hasonló kategóriájúak. Minimális eltérés van a két telefon tudása között, leírásokból ezt szűrtem le. Használtan mind a két telefon egy árban van körülbelül.
A mostani nokiám kamerája megfelel nekem minőségben. Gondolom a Skate-nek nem rosszabb, illetve a Wildfire S-nek sem.
Mobilinternetet használnék böngészés és fórumozás lenne a cél. Sokat szoktam írni ezért van querty billentyűs telefonom, ezen nem nyomok félre betűket, fontos nekem ez hogy pontos legyen az androidos telefon billentyűzete. A hívás lista, indítás is legyen gyors egyszerű átlátható.
A HTC jóval kisebb telefon, de az jó hogy kis helyen elfér. A skate viszont nagyobb, de abból a szempontból meg jobb hogy nagyobb képet ad böngészés közben és szöveg íráskor is nagyobbak a betűk gondolom.
Játékra egyik telefont sem szándékozom használni, ez lényegtelen számomra. Zene lejátszás nem árt ha jó mert arra még szoktam használni a telefont. Illetve jegyzetek írására. Olykor a navigációra is szükségem van, ha az gyors és egyszerűen kezelhető akkor az is jó. A facebook, skype, messenger alkalmazások hibátlan futása meg alap funkció számomra.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve, melyik telefon lenne jobb vétel? Egy nokia c6-00 után a HTC Wildfire S vagy egy ZTE Skate? Vagy esetleg egy harmadik telefon...? Ár fontos, akár használt telefont is megveszek, ami karc mentes és garanciális. 40-et nem adok már ki telefonért csak ha új iphone 4-es vagy valami hasonló. Aukciós oldalakon a skate illetve a wildfire s, 40 alatt van, vagy akár 30 alatt is egy egy wildfire s.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.