Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27218) V.Stryker válasza dedike (#27216) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Na, akkor majd én. Nekem Pulse Minim van, ami igen közeli rokonságban áll a szintén Huawei által gyártott 845-el és após jelöltem pár napja vett Spica-t, így volt módom összehasonlítani. (Egyébként én is e kettő közt vaciláltam.)

Egy mondat elsőre, én nem adnám a Spica-ért a Pulse Minimet.

Szóval, ami elsőre nem tetszett a Spica-ban, hogy nem adnak hozzá pöcölőt és más pöcölővel sem tudod nyomkodni, csak újjal. Azért így az én nagyobb kezemmel, elég erős ötlet, bár nem érzékel rosszúl. A szoftver ugye ugyanaz. A Spica-n kicsit több a gomb, mert az én Pulse-mon a vissza, a Home és a Haza vagy mi a franc gomb érintős, ott pedig gombként van.
Anyagra a Spica jobb és nagy előnye, hogy nagyobb a kijelző és a felbontás is. És itt ki is fújt.

De pl. a Spica-t rádugtuk usb-re aztán alapból a hozzá adott progi és amit a samsungtól letöltessz, egyszerűen nem látja a telót, csak a memkarit. Most küzdünk,hogy a névjegyeket le lehessen szinkronizálni és a topikjában is írják,hogy bizony ez van, fejlődés egyenlőre nincs a dologban, sokan küzdenek vele. Ehhez képest a Pulse Mini tökéletesen működik eddig minden szituációban.

Szóval mindkettő jó, de a pöcölő, az ár és a samsunggal ellentétben jó szoftvertámogatás miatt maradok a Pulse-nél. Ehhez hozzátartozik,hogy nem használom fotózni, navigálni a készüléket. Ha GPS-elni is használnám nap mint nap, akkor Spica...de nem.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.