Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#20602) Taru válasza yvsmad (#20600) üzenetére


Taru
tag

Azóta minden teszt file jó amit kiírok vele (1db eddig nem használt, karcmentes DVD-RW-t használok most a teszteléshez, eredetileg a régi használatban lévőket használtam).

Az a 2 lemez lehet tényleg hibás (régi DVD-RW, tönkre szoktak menni, mert sokat használom fileok tesztelésére, eleve 10-s kiszerelésben szoktam venni, kb 1-1.5 év alatt a csomag végére érek. Még az is tönkre megy kb 3 hónap alatt amit az asztaliból alig veszek ki, mert sokszor veszek fel tv adást). Mivel azóta nincs gond, szerintem nem hibás.

Az SRT file meg lehetett hibás, az 1tb-s HDDn szoktak a videókat és az SRT-t tárolni, de decemberben lement 0%-ra az állapota és éppen csak lementettem a fileokat róla mielőtt olvashatatlan lett (mivel VLCben minden elindult, azt gondoltam nincs bajuk). Ezekszerint valami gond volt velük (amikor a 2 SRT-t nem nyitotta meg, a kiírt lemezről a Samu is meg a laptop is vissza olvasta, csak az asztali nem. Ez volt az első írása a bontatlan lemezre, és az SRT átírása után már azok is mentek, videó fileok minden esetben mentek).

Összességében nem tűnik rossznak. Az újonan leszedett fileokat hibátlanul kiírta (amiket azóta tesztre szedtem le).

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.