Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Egy hyper 212 plus-ról váltottam procihűtést. Az új darab egy prolimatech armageddon lett.
Habár a gyártó szerint 12cm-es ventikkel is kompatibilis, nem igazán sikerült rá feldobni a 2 db swif2 120p-t. Szerencsére 2oldalú ragasztószalaggal orvosoltam a problémát.A nagyobbik baj az, hogy a borda belelóg a pcie 1x portba, így nem tudom a hangkártyámat használni...
Az alaplapra merőlegesen szintén nem lehet feltenni, mivel akkor a memória slotokba érnek bele a hőcsövek.
A teljesítménye tényleg elég korrekt. 100% stress test mellett 47-50 fokosak a magok. (i7 870@3,6Ghz) A Swif2-k 1400 rpm-ig pörögnek ekkor fel, egyébiránt 750 rpm-en mennek.
Szóval, a kérdés az lenne, hogy tudnátok-e 10k-s árkategóriában valami alternativát ajánlani?
Sajnos a hangkártya hiánya elég nagy szívfájdalom, úgyhogy kénytelen vagyok cpu hűtést cserélni.Köszi a segítséget előre is!
üdv: mad
-
bsh
addikt
válasz Merlinclub #29204 üzenetére
he?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gerisz #29201 üzenetére
jaja, meg az már az alsótápos házak nagyrészébe bele is megy, nem úgy, mint az IFX.
egyébként az egy dolog, hogy 2 éve EOL, de amíg még gyártották, addig is vagy apróból lehetett kapni (kb fél évente egy példányt), vagy több hónap volt a beszerzési ideje.
Madn!ght: az armageddon jelenleg az egyik legjobb és egyben legdrágább borda a piacon, tehát hasonló tudás 10kért nem nagyon lesz (d14/silver arrow/archon szinten van). tudásban a vékonyabbak közül a Thermalright Archon lehet megfelelő, de az megint drága. vagy ha tényleg 40usdért adják a hr02 muchot, akkor esetleg az.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
agressiv
addikt
válasz Tothgera30 #29199 üzenetére
Hidd el nekem, volt alkalmam kipróbálni az összeset. Meglepődnél, ha tudnád mire képes a Brocken.
Hát még a borz.....
-
Tothgera30
Ármester
-
agressiv
addikt
-
bsh
addikt
válasz Merlinclub #29211 üzenetére
de ezt miért nekem írod, mert engem rohadtul nem érdekel... facebook meg router szintjén blokkolva van.
-
bsh
addikt
válasz Merlinclub #29214 üzenetére
én tőled nem kérdeztem semmit, se brockenekről, se tesztekről, se semmiről. ezért nem értem, miért nekem írod...
-
MODERÁTOR
Sziasztok! i3 vagy i5 procikhoz melyik a legjobb ár/érték arány hűtő mostanság? AC -m van, olyat is szeretnék. Tuning nem játszik.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Madn!ght
addikt
válasz proci985 #29206 üzenetére
Végignéztem a kínálatot, de sajnos mindegyik hasonló teljesítményű borda nagyobb, vagy hasonló méretű lenne. Az Armageddonhoz 10k-ért jutottam hozzá, és úgy látom, hogy a régi 212+ hoz képest lényegesen jobb.
Ezáltal gondolkodtam a dolgon, lehet mégis megtartom a bordát, és elcserélem a pci-e hangkarimat egy pci foglalatúra.
Ha valakinek van Armageddonja, elmondhatná, hogy lehet 120as ventiket a gyári kapcsokkal rögzíteni.
A gyártó oldalán ez szerepel: "Ideal when equipped with 140mm x 25mm fans, also compatible with 120mm x 25mm fans."
Itt viszont az olvasható, hogy "ONLY 140mm fan capable, 120mm will not mount"
-
Hunork
veterán
Szia!
Ha, Ac, akkor milyen van most?
Mert én az Freezer 13 Pro-t ajánlanám, ha nem ez lenne. (7-8ezer között vásárolható) Vagy a kisebbik testvérét, ha tényleg nincs tuning, a Freezer 7 Pro rev 2. (5ezer körül) Esetleg az Extreme (9000 körül)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem.A kérdésem az lenne Sandy-ra váltok most és hűtőt nézek. Kinéztem egy ARCTIC COOLING Freezer 13 Pro -t és ott a kompatibilitási listán szerepel a S1155 és az összes processzora viszont ipon oldalán nincs benne a kompatibilitási listában. Föl tudom tenni S15-ös lapra?
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
Köszönöm srácok a segítséget
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
(á)dinka
csendes tag
Sziasztok! s370-es processzorra tudnátok nekem ajánlani valami NAGYON halk hűtőventillátort? Már nagyon idegesít a gépem hangja, és a CPU hűtőmet szeretném elsőként lecserélni. Jelenleg Titan B1 hűtő van rajta. Légyszi ha tudtok segíteni, zajszintet is írjatok!
-
haddent
addikt
üdv mindenkinek! Szeretnék tanácsot kérni, ide küldtek ezzel a problémámmal:
http://prohardver.hu/tema/overclocking_kerdes_segitsegkeres/hsz_1-50.html
A lényeg, hogy core2quad Q8300 -ra kellene nekem valami brutális hűtő, ami végre le tudja hűteni a kicsikét -
haddent
addikt
válasz fenergie84 #29235 üzenetére
hát nem tudom mennyibe kerülnek a dolgok akkor úgy kérem, hogy minden árkategóriából egyet, ami a legjobb a maga nemében
-
haddent
addikt
válasz fenergie84 #29237 üzenetére
jó, hát akkor mondom, olyan kéne, ami ezt a 60 fokot leviszi minimum 50 alá. mondjuk egyet a 6-7ezres kategóriából, egyet a 10-12, és 20ezres nem is érdekel XD
-
fenergie84
addikt
válasz haddent #29238 üzenetére
hát a mezőny eléggé népes:
COOLERMASTER Hyper TX3
ARCTIC COOLING Freezer 13OOLERMASTER Hyper 212 Plus
ARCTIC COOLING Freezer 13 Provagy:
AlpenfönFent linkeltek közül az első kettő, lehet nem teljesíti az elvárt értékeket...a többi, meg megint próba-szerencse alapú...
Az Alpenfön termékei igen jók az árukhoz képest...mód: a Cooler Master hűtőin a ventik általában hangosak...
[ Szerkesztve ]
-
zserbox
őstag
hali!
van egy coolermaster 335-ös házam(felső tápos)
benne egy i5-2500k.
maximum 10.000ft-ig de inkább 7-8 körül milyen hűtőt ajánlanátok rá ami tudná a ház hátulja felé fújni a levegőt,és kellően magas hogy a gigabyte Z68MA-D2H B3 alaplapon elférjenek alatta a memóriák?
előre is köszönöm
pl. AC freezer 13 jó?el fordíthatóh. hátra felé fújja ki? -
010203
tag
Sziasztok,
CPU hűtő vásárlásán gondolkozom. i7 860-asat kellene hűteni.
Ti mit vennétek? Keretet nem mondok, ami jobban megéri. Tudva azt, hogy eléggé melegszik a kicsike. -
010203
tag
válasz Tothgera30 #29243 üzenetére
Alpenföhn-t nem ismerem. Frezzer 13-at most emelték majd 9000-re
Extrém tuning nincs, de amikor kell egy kicsit több mhz, akkor fogok emelni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Napelem
- Külpolitika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest