- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joao
tag
Sziasztok!
Remélem elfér a videózással kapcsolatos kérdésem is itt, ha nem, csak szóljatok

Úgy alakult, hogy heti rendszerességgel 2-3 órás előadásokat kellene youtube-on élőben streamelnem. Na most, mivel 10 éve az MFT rendszerben kezdtem, és ott is ragadtam (bár eléggé le is ragadtam EP5 után szinte nem követtem a trendeket), elsősorban ezen a vonalon gondolkodnék. De mivel csak az EP5-öm és hozzá néhány fix van, szeretnék tanácsot kérni.A keret a célra nagyjából 300k, ha szükséges minimálisan túl is léphető. Amire tehát szükségem lenne: egy váz és hozzá egy objektív, amivel általában jól megvilágított teremben kb. 8-10 méterről (ez a későbbiekben változhat, de az majd megoldható gondolom plusz obival) 2-3 órán át tudok megbízhatóan streamelni. A hangot külön számítógépen keverjük, arra megvan a rendszer, így azt a hangot szeretném bemenetként adni a kamerának is.
Mivel nem ástam még bele magamat különösebben, ehhez szükségem lesz capture device-ra is külön? Illetve ezek a vázak tölthetőek már "menet közben"?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest