Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
totálkezdő
tag
Két történet a paranoiáról. Tudom, hogy az alábbi felvetések nem teljesen újak.
Ma egy parkon mentem keresztül, ahol egy nagyon szép lombú fa állt. Elővettem a kis zsebgépemet és készítettem róla egy emlékképet. A fával szemben, nekem háttal, egy négyemeletes ház van. Miközben eltettem a gépet, a házból kiszólt egy hölgy és azt kérdezte, hogy mit fotózok. Mondom, hogy a fát, mert nagyon szép. Mire ő: csak azért kérdezte, hogy nem az ablakokat fényképezem-e és mi érdekel. Persze otthagytam.
Erről eszembe jut egy korábbi paranoia. A házunkkal szemben lévő épületen egy darabon omladozni kezdett a vakolat, ami kitűnő alkalmat kínált nekem arra, hogy a teléim élességét ellenőrizgessem és gyakoroljak velük. Egyszer csak új lakó költözött valahová a szemközti házba, aki rám ordított, hogy mit fényképezek én be a lakásokba. Mivel semmi szükségem arra, hogy valami őrült miatt kijöjjön a rendőrség és megnézze készítettem-e "kukkoló" fotókat a szemközti lakásokról, már több mint egy éve felhagytam a vakolat fotózással.
Ezek az esetek elgondolkodtattak. Mindenképpen tiszteletbe tartom mások személyiségi jogait. De vajon meddig lehet ezen az alapon korlátozni a fotózást? Mi lesz akkor, ha a fenti alapon valaki feljelent, amint éppen egy kedvenc pesti épületemet fotózom, ő pedig azt állítja, hogy direkt befotóztam az ablakán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest