Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Viszont drágán lehet, csak jó minőséget elérni.
-Én pont ezért vagyok itt, mert itt kaptam igazán olcsón jó minőséget. 12-32, kitből, vagy hozzád vágják 30-35-ért, sehol sem kapsz ilyen éles, kontrasztos objektívet ennyi pénzért, ami ráadásul ekv 24mm-ről indul. Mellé mehet a 60-as sigma, vagy a 40-150 kitből botva. Egy amatőrnek tökéletes szett.Persze a portré, macro más téma. Macrora jó ez a rendszer, főleg az olyan gépekkel, amikben van HI-RES mód, ha a téma nem mozog, olyan részletességű képet lehet lőni, hogy hihetetlen. Viszont ha nekem fontos lenne a portré, kövezzetek meg a fórumon, de tuti valami nagyobb szenzoros rendszer felé vettem volna az irányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Macska topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Programozás topic
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest