Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Fantasztikus ahogy benned a butaság párosul a makacssággal

Ezt írtad: "Biztos vagyok benne, hogy a termékek 100%-ban legális úton keresztül jutnak el Ázsiából Angliába." Örömteli, mi mások meg a legkevésbé sem vagyunk ebben biztosak. És ahogy írtam nem csak ezen a fórumon, és nem csak az Olypmussal kapcsolatban, egy éve pl. Thom Hogannél olvastam erről többször a Nikonnal és a NikonUSA-val kapcsolatban. A mechanizmus ugyanaz. A Nikon honlapján található állásfogallás is ugyanolyan mint amit 80hun linkelt az Olympusról.
Amúgy tök egyszerű, keresd meg az általunk szürkeimportosnak hívott termékkel a hivatalos Olympus forgalmazót, és a szériaszám alapján majd megmondják neked mi a helyzet.A topicot pedig konkrétan az eglobal és az 0lympus miatt linkeltem, és hogy miért nem találtál ott ilyen terméket. Javaslom pl. ennek a hsz-nek az elolvasását: "Igen teljesen eltűntek az olyk. Nekem még úton van tőlük egy 12-40, áldom a szerencsémet ezek szerint last minute vásárlás volt... Valószínű egyes gyártók betámadták őket ( nem alap nélkül), egy darabig dugdosták 0lympus néven a cuccost, de most vége a dalnak."
De részemről kiszálltam hajtogasd nyugodtan tovább a magadét

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest