Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Szulita28
üzenetére
Jók ezek a szubjektív összehasonlítások, ne hagyd abba!

Ami a kijelzőt illeti, az E-P1 még fele felbontású LCD-t lapott mint ami a Panákon van, mégis mikor a G1-emet MLaca E-P1-e mellé tettem akkor életben mégis az Olyét éreztem kicsit szebbnek.
Ezért mondom mindig, hogy önmagában az még édes kevés ha egy gép papíron jónak tűnik..Kicsit olyan ez mint DSLR-eknél az hogy papíron hány keresztszálas AF ponttal büszkélkedik egy váz az még önmagában édeskeveset mond el arról valójában gyakorlatban mennyire jó is az az AF rendszer.

Amúgy mindenütt azt írják a Pana is fejlődött e téren. Még mindig ugyanazt az LCD-t használják, de a második széria már komolyabb tükrözésgátló bevonatot kapott. Még a termékfotókon is látszik, hogy az újabb kékesen csillog.
Hogy ez mennyit dob rajta nem tudom, sajnos még egy 2-re végződő Panához se volt szerencsém.
A tapasztalataid alapján egyenlőre én még mindig Pana párti vagyok, de szemem az Oly-n tartom és majd az első beépített EVF-es cuccuk láttán fogok komolyabban elgondolkozni egy esetleges vázcserén.

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest