Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
válasz
andersen10
üzenetére
Nekem is lett gm1-em. Még nem sokat volt nàlam, mert kölcsönadtam havernak. 3 hónapja kezdett, ès most kijött hozzà làtogatóba felesége, meg az 1 éves gyereke. No ha jól dereng neki egy nikon 5100 van, 18-105-el. Kissé morcos volt, hogy nem fért bele a gép a poggyàszba. No mondom akkor itt ez a gèp. Hétvége utàn kérdem:"Na milyen?" Erre azt mondja b***meg **rva jó! Asszony azzal szekàl, (aki àllítólag nehezen ad ki lóvét bàrmire is) hogy kell ilyen gèp!
Màs, van egy fiatal csaj munkatàrsam, aki mint kiderült szeret fotózni, főképp portré meg ilyenek. Ő egy D700-at akar levàltani. Mert nagy. Mondtam, majd kölcsönadom az em5-öt a 45-el. Tegnap bevittem neki megtapizni, nagyon bejött neki a minőség érzet. Sok időnk mondjuk nem volt, mert eléggé rohadt sok meló van nekünk is meg az ő részlegüknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest