Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamilyon04
csendes tag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
itt van a mintabolti normál kitobis szett, bár szerintem érdemes meggondolni, hogy itt veszel-e kitobit 40-ért, vagy az apróban 20ért... (ha elromlik (kicsi rá az esély) veszel még egyet, és még mindig pénzednél vagy)
40-150 kit telére ugyanez igaz, Dunát lehet vele rekeszteni az aprókban, én sem tudom eladni a sajátomat. Dupla kit mondjuk alapból nincs em10-ből a mintaboltban.(#53893) ati3x 12-40: ha tükörreflexes oldalról nézi az ember akkor valóban "nem is olyan nagy", de a m43 gépekhez nekem nem illenek ezek a nagyobb objektívek, épp az a frankó ebben a rendszerben, hogy kis pogácsákkal lehet kis vázakat használni.
Ha nem pogácsa van, hanem fél kolbász, akkor már nem az igazi a dolog.
Mondom ezt úgy hogy 12-50-et is használok, (egyébként nagyjából megelégedéssel, és a nagylátószög miatt esett erre a választásom). Utazásokkor frankó, gondolom a 12-40 még jobb lehetne.
Ati3x tudnál olyan képet mutatni, amikor valamit lefényképeztél a 12-50-nel, de sajnos az objektív nem tudta hozni azt, amit vártál? Velem eddig ilyen nem nagyon fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest