- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
válasz
andersen10
üzenetére
Nekem volt, 8 hónapon keresztül. Eleve ekv. 24 mm-rel akartam kezdeni a m4/3-ot is, de eleinte nem lehetett még kapni a 12-35-öt, aztán meg az égben maradt az ára, végül megvettem a 12-es fixet, és onnantól kezdve az lett az alapobjektív a GX1-en. Nekem nem volt vele gondom, azt hozta, amit láttam a tesztekben is. Aztán megjelent a GM1, ment a GX1 is, ment a 12/2 is, de nem azért, mintha nem lettem volna elégedett valamelyikükkel is, de a GM1 kit elvarázsolt, igaz, hogy kompaktosabb a kezelése, se vakupapucs, se tekerő, 12 mm-en se f/2, dehát mivel azt a látószöget általában tájra, városképre használtam korábban is, a fényerejét nem használtam ki, rekeszeltem a 12/2-t is. A 12-esre visszatérve: csodálkoztam is mások véleményén, én nem rossz szájízzel gondolok vissza arra a 8 hónapra, az volt az alap, a 20-as, 45-ös és halszem szituációfüggően került a helyére, majd ment is vissza rá a 12-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest