- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ami az összekenést illeti nem rosszabb e téren a DSLR-eknél. Sőt, kicsit jobb is, mert a kereső hátrébb lóg, mint akármelyik tükrös vázé.

Magát a kihajtható kijelzőt sose tartottam nélkülözhetetlen tulajdonságnak, de most hogy rendszeresen használom már azt mondom, hogy hiányozna ha nem lenne.

Rengeteg előnye van sokszor megkönnyíti az ember életét és hát a jóhoz hamar hozzá lehet szokni.Az meg hogy akár befelé nézve is be lehet hajtani az több szempontból előnyös tud lenni. Télen pl gyakran mentem úgy kirándulni, hogy nyakamba vettem a gépet a nagykabátot alá. Eddig így soha nem mertem hordani gépet mert féltem összekarcolom a kijelzőt, de jelen esetben befelé hajtott kijelzővel már nincs ilyen veszély.

A másik hogy ha energiatakarékos akarok lenni akkor is behajtom és a képek visszanézésére is az EVF-et használom és akkor így sokkal tovább bírja.
Mindent összevetve egy live view-ra épülő gépnél szerintem aranyat ér a kihajtható kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest