Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Cokinnal első körben jobban zavarna a mérete, de ND grad miatt gondolkodtam már rajta, aztán arra jutottam előbb egy rendes ND jobban jönne. Aztán egy sima szűrő meg bárhol elfér, így gyakrabban is tudnám használni.
Bepróbálkozok én is egy ebay-es 250ft-os adapterrel, amúgy is vigyázok a lencséimre, nagyot úgysem bukhatok rajta. Aztán még ND szűrő is kelleni fog
de azt már inkább itthon veszek, az kínából se nagyon olcsóbb és nagyobb a hamisítás veszélye mint egy megbízhatóbb boltból.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azt már inkább itthon veszek, az kínából se nagyon olcsóbb és nagyobb a hamisítás veszélye mint egy megbízhatóbb boltból.