- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
hegyimorc
üzenetére
Sokszor már a CZ 1,7/50-nel is remeg. Először megijesztett, de aztán amikor láttam, hogy az elkészült kép mégis éles, azóta tojok rá.

Nikon: jaja, elment minden... Egyik cimborám most vett egy D7000-et, de előtte a fullfrém vázak kivételével nem éreztem egyik vázon se, hogy meg kéne vennem. És őszintén szólva élvezem, hogy jóval diszkrétebben lehet fotózni a kis masinériákkal, mint egy méretes dslr-rel.
Most, hogy az ember kiszörnyülködte magát az új Sigma árán, óhatatlanul felmerült bennem a kérdés, hogy ennek a váznak az árából milyen cuccot lehetne összehozni. (Ugye szinte két millából kijön bármelyik fullfrém tükrös szett egész jó obikkal, sőt még egy Leica M9 is Voigtländerekkel.) És érdekes, de nem csak a szinte zárhang nélküli M9, hanem egy D3 is elgondolkodtatna. Szóval, nem lettem én dslr ellenes, csak pechemre a drága darabok tetszenek. Ha meg nincs rá keret, akkor a minimálszett-rajongó énem elégedett tud lenni egy GF1-gyel is (főleg látva, hogy az utód inkább csak egy GF1-light lett).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Egérpad topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- nVidia tulajok OFF topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs