- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz
j.bravo #2941 üzenetére
Hát utólag tényleg nehéz ha már elszaladt a ló, én fz30-ról váltottam k10d-re ami azóta is megvan. Voltak ahhoz kitobik, sokáig elvoltam a 18-55, 50-200. Sokszor éreztem késztetést az afs meg hsm és L dolgok felé de annyi manuálist begyűjtöttem, hogy tudom ezeken nagyobb kínlódás lenne. Úgyhogy marad a csavarhúzós af és a régi m42-es klasszikusok világa. Sajnos elhaladt az idő felette technikailag, elavult ccd, max iso 400 felette vállalhatatlan zaj. De fényképezni lehet(ne) ha az ember fényképezne
Most nálam ez a legfőbb probléma. Még nem késő!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest