Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
Zozzant #1942 üzenetére
Ja ja. Én is ezen agyalok egy ideje, hogy fog-e nekem kelleni az f11 feletti rekesz, de nem valószínű, eddig se nagyon mentem e fölé, makrózni meg még nem akarok. Viszont leszedtem az obi seggét és egy rugó az ami már öreg benne, picit lazábbnak tűnik mint a többi és amikor a beugrasztó pöcök feszít, akkor ebbe már nincs meg az erő, hogy behúzza még jobban a lamellákat, nyugalmi állapotból viszont gond nélkül behúzza f22-nél is. Viszont meglepett, hogy kellemes műszerolaj szaga volt az obi belsejének.
(#1944) Dr V: Én is chipes adaptert rendeltem, csak olvasgattam egy kicsit és sokan panaszkodnak, hogy néha téveszt. Akkor már csak a szememben bízhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest