Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ezt dobta:
"Bestellungen per PayPal Expres sind nur möglich, wenn Lieter und Rechinurgsanschrtinnethalb inner Deutschland liegt."A paypal mögött egy magyar bankártya van. MIndig kiválasztom melyik bankártyáról vonja Paypal. Szöveg alapján enm ez a gondja...
szerk:
@GAbre: 99% szarul van beállítva. Indíts PL 70 mem +1000ről.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
q765
tag
Volt itt egy lány 2-3 hete 4-5 alkalomra. Kísértetiesen hasonlit a történeted. 6db 3090 ajándékba.. Nem hallgatott a többiekre és vásárolt két kis tápegységet a RIGbe. Aztán leszúrták, miért nem hallgatott rájuk... Aztán most te is 6 db 3090el játszol, és elakadtál mint a kislány Informatikusa.
Cáfolj meg légyszi, ne legyek kétségek közt. -
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #56904 üzenetére
Na futottam egyet evvel is: [link]
Ungarn kiválasztása után:
"Leider können wir derzeit keine Bestellung in Ihr gewähltes Lieferland aufnehmen. Bitte wählen Sie ein anderes Lieferland."amúgy ahogy látom elöző hét óta németben is feljebb mentek 3070 árak egy 100eurral.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
q765
tag
válasz Dare2Live #56904 üzenetére
A megrendelés PayPalon keresztül csak akkor lehetséges, ha ..?. és Rechnungsanschrift, számlacím németországon belül van. Beállított különböző korlátokat PayPalra. Ez normális. Ilyen kritériumokat adott meg fizetésre. PayPAl egy egyezség kettőtök között. Te akármikor visszahívod a pénzed, ő egyből megkapja.
Sajnos ez ilyen .Reggie0: Ha te így gondolod, legyen így (PayPalos fizetés mindíg PayPalról megy. .)
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok!
Nanopool-on az avg hashrate 38 Mh/s a reported meg 60,6 ez is betudható annak, hogy sok a vadász kevés a vad?
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Reggie0
félisten
válasz m0h0senator #56910 üzenetére
Nem. Nagy szamok torvenye. Keves az idoegyseg alatt bekuldott share, igy nem tudja pontosan visszaszamolni. Lesz majd amikor tobbet ir 60-nal. A hosszu idosoros atlagot kell nezned.
-
Dare2Live
félisten
válasz m0h0senator #56910 üzenetére
Nem. A hashrate nem kéne változzon mert a diff változik. Mindig uannyit hashelsz.
Elvileg az averagenek kb a reported -1% kéne lennie. A dologban a luck okoz fluktuációt de nekem konstansan nagy völgyeim és kis dombjaim vannak. 195 helyett most épp 178 az AVGm. [link]
Ha bárkinek erre van ötllete mért lehet szivesen várok minden 5letet.
-
-
sittes79
addikt
3080 ra írna vakaki egy hozzávetőleges beállítást? Köszi
-
m0h0senator
őstag
-
izisz
senior tag
vajon az aranyásók a régi időkben kihez fordultak panasszal, ha nem hozott a folyó elég mosnivalót?!
-
Kiskokó
veterán
Perfecto! ++++
Nekem általában kompenzálódik nap közben.
A mostani szerint kb 242-241Mhs reported, de calculatedben sokszor csak 170 meg ilyesmi, de sokszor 280-340 is a calculated.
Persze a diff az is nől, arról ne is beszéljünk.
Nekem ez így teljesen jó már. 2 Hetente megvan 0.2ETH, Nano kiutalja Binancra.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
q765
tag
válasz Kiskokó #56923 üzenetére
28- .án majd írok egy Reportot itt, hogy haladt a PC. Mennyi kWh, mekkora HS, stb.
Akkor lesz egy hónapos. Látom már, hogy sokat fogyaszt. Ma jött meg a dugaszos fogyimérő. Ebben az állapotban is csak a hobbi miatt éri meg.
Sok a babrálnivaló vele, amit óradíjban ha néz az ember, akkor inkább aludna. Szerintem ez egy jó hobbi, azoknak akik nem képernyőn játszanak. Inkább állítgatnak, babrálnak.. Ez inkább játék, mint pénzkereset. Van produktum, nem mondom, de..
Írni szeretnék egy összegzést már nap múlva hogyan néz ki a befektetés egy hónap alatt.Szerintem ez egy játék. Szerencsejáték. Aztse tudom mi az az FPS. Ha valaki tudja szerintem ne fogjon bele.
-
Frozen
addikt
válasz sittes79 #56915 üzenetére
Sziaafter burner curve editor osszes poty 1 sikba lehúzod az alt +klikel 1000-1200 ra az egész csíkot. Mem ahogy a többiek írtak 900-1300 közé fan,nem tudom milyen kártyád van a hardwerinfoval látni fogod a memoria hőfokot max 90-95 től nem járatnám magasabban ( ehez lőd be sztem a ventit)
Nekem az msi trio x. 34 fok a gpu. A memoria meg 92 ezt csak azért írom h nem biztos hogy a gpu hő után érdemes menni. ( Kézzel is ellenőrízbeted a hátlapot mennyire meleg) 34 fok meg 70 kozt tudsz kulonbseget tenni sztem
Koko
Es mi van ha valaki siman vendegkent rendel? ( Én nemetben lakok igy engem nem erint csak tajekozodok mielott okoskodas ak venned/ gondolnád)Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
atesz76
újonc
Helló mindekinek!
Teljesen kezdő vagyok bányász témában, de nagyon érdekelne a dolog. Tudna-e valaki egzaktul segíteni, hogy érdemes-e belekezdeni, ha a célom komolyan vehető bevétel elérése, mondjuk éves lebontásban. Ha igen, milyen nagyságrendű befektetést igényel. Illetve érdemesebb-e egy classic 6GPU-s RX x80-as RIG(ek)ben gondolkodni, vagy egy jóval drágább új szériás GPU-s gépben? Értem ezalatt, hogy az összeállítási költség/számítási képesség aránya melyik irányvonalat követve kedvezőbb. Előre is köszönöm a segítséget! -
atesz76
újonc
válasz sittes79 #56930 üzenetére
Jaja. Csak számomra pont a lényeg nem tiszta. Egy ilyen 16-17ezer fontos befektetésű géppel mennyi éves bevétel realizálható, illetve egy cirka milliós értékű 6dbRX580as RIG-ből mennyi? Ha valaki ezzel kapcsolatban tudna konkrétabb számokat velem megosztani, az segítség lenne.
-
GabeE3e
tag
Gondoltam ráteszek még egy kártyát a játszós gépre, az egyik kártya rajta az alaplap PCI-Express 16x- csatlakozóján.
A másikat egy Riser-ral kötöttem be, elindítom a Mining software-t és érzékeli a két kártyát, azonban, egynek a teljesítményét hozza a két kártya szuperül összehangolódva MH/S-ben
Erre tudna valaki megoldást? NVIDIA, win10
[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
válasz racskobalazs #56870 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tud valami tanácsot? Pontos kártya: Zotac 1060 Mini 6GB
Így olvasgatva a fórumot lejjebbhúztam a core clockot és a power limitet, feljebb a mem-t. (-200 core 70% power limit és +250 mem)Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Laraxior
titán
válasz atesz76 #56933 üzenetére
Senki nem fogja tudni megmondani egy évre előre levetítve... Pont a minap volt róla szó, ahogy nehezedik a dolog, úgy lehet, hogy még az áramszámlára lesz éppen elég... vagy arra se.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Racer77
tag
válasz racskobalazs #56936 üzenetére
Fogyasztásmérővel nézd meg a komplett gépet, biosba minden energia takarékos funkciót bekapcsolhatsz, meg egy kis alulfeszelés a procinál.
1060nál core clock +150mhz , power limit 65körül addig viszed le ahol még nem fogy el a hasrate látványosan. Ram legalább +500 azt mindegyik bírja, de +600-800 is lehet ha birja ezt tesztelni kell. 1060nál fontos még a +150mhz corenál mert ez sokat dob a hasraten , igy elehet vele érni olyan 23-25mhst 70-80watt körül.
[ Szerkesztve ]
-
titetoyz
tag
ver006 (vagy van még ver005s) risert nyugodtan használhatok RX580-hoz?
nagyon sok negatív terjed róla, nem szeretném se a házat se a vga-t leégetni... -
racskobalazs
senior tag
válasz Racer77 #56940 üzenetére
Szia!
Fogyasztásmérő biosos mókolás nélkül kb 180-200 watt körül mozog, monitor hangfal stb-vel együtt.
Akkor mindjárt undervoltolom a pocit meg feldobok még a kártyára.
Köszönöm a tippeket!Szerk: dobtam is, ~77W és 22,5MH/s
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Bende1111
tag
válasz atesz76 #56928 üzenetére
Én whattomine.com-on számolgattam ki hogy megéri e a dolog. Szerencsémre sikerült egy relatíve jó áras 6 kártyás 1070es riget szereznem egyben de még így is 4-5 hónap lesz a jelenlegi állapotban vissza termleni csak a rig árát. Ha nem vagy szerencsés a megfelelő áru kártyák beszerzésével akkor ezekkel az elszállt árakkal nehezen jön vissza a befektetett pénz is belátható időn belül szerintem.
Uff: egy kezdő voltam én is[ Szerkesztve ]
-
Tamas1982.1
tag
5500 XT 8GB megéri
újonnanhasználtan 70 ezerért? 3 EUR körül hoz naponta kb.[ Szerkesztve ]
-
raverke
tag
Sziasztok!
Van 6db RX480 Gb-os kártyám. 2 asus, 2 Msi, 2 sapphire.
Win alatt az egyik MSI kártya totál nem akar működni. BIOS moddolva van, de 22-24Mh/s-et produkál phoenix alatt.
Legyalultam a Win 10-et és HiveOS-t raktam fel. És itt is csak 22-24-et hoz(110w-os fogyaszással!). Már több foglalatban volt, cseréltem tápkábelt, risert.
Valakinek valami ötlete, tapasztalata van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest