Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz titetoyz #55803 üzenetére
3 GB 1060 nem tud ETH-t túrni. BTC váltás 42k-n? Az sem reális.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Dare2Live
félisten
válasz titetoyz #55808 üzenetére
Meg mik a lottószámok.
be lehet szállni de nagy lett a kockázat. Mert minden elképesztően drága lett. Ami jó túrásra annak az ára brutálisan elszállt. Nemrég még 30-35-45Kért alig/nem eladható karik mennek 120-150Kért. Tegyük fel veszel hármat meg a köcölékeket. Kiadtál 500Kt. Lehet pl elöző hét volt csúcs. Beesünk. A 120-150Kért megvett kariktól mindenki szabadulni fog. Még azért a 30-45Kért se tudod eladni. Riserek... detto senkinek nem tudod eladni. Mit csinálsz egy rig kerettel? Minek vettél 700-1200wos tápot? feléért se tudod eladni.
Nem lebeszélni akarlak csak ezt tudd.Ha viszont ETh felmegy 2000$ra. meg olyan lesz a köv hónap mint elöző hétből 2nap akkor még hónapokat kitarhat a jelenlegi 6hónap alatt kitermeli a 3070 magát állapot és megéri.
Ha vmi spec kérdésed van slacken megtalálsz.
szerk: Játszani játszol? ha igen nem rossz gondolat, hogy veszel (ha tudsz) egy pl 3070. Rakd bele a gépedbe. Új táp se kell. ha játszol szuper, ha nem túr. Aztán ha már megismerted innen tovább léphetsz egy hét, hónapra. btw olcsó áramot tudsz szerezni? (napelem házon pl?)
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Powerer
tag
válasz titetoyz #55930 üzenetére
Kártyája válogatja, ki kell tapasztalni.
Gyári beállítások mellett csökkentsd addig a power limitet amíg nem csökken a hashrate.
Ezután kezdd el adogatni a memória frekvenciát, 500, 800, 900, 1000, 1025, 1050.
Meglátod meddig megy fel a hashrate, 60 már "elég".
Core clockot lehet kicsit visszább venni még, -250 -300.
123-135 watt között érzik jól magukat és a ventit érdemes úgy beállítani, hogy a GPU max 50-55 fok között legyen, de inkább 50. -
veterán
válasz titetoyz #56171 üzenetére
Huhh köszi, cím alapján ez letisztáz mindent nekem.
Egyébként, ha játszani akarok simán leállítom a bányászatot vissza állítom a kártyát gőz erőre MSI AB-ben aztán, ha végzek vissza? Nem gáz, ha nem megy folyamatosan a bánya?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Puffocska
tag
válasz titetoyz #56171 üzenetére
Ez jól összeszedi a legfontosabb dolgokat, én is megnéztem többek között ezt is, de sajnos nem minden van benne.
Ami fontos lehet még Win10 desktop környezetben pl a GPU driver vs OverdriveNTool vs minerben beállított paraméterek miatti VGA beállítások összeakadása és az emiatt bekövetkező MH/s csökkenés, ami egy rig esetében nem jelenik meg problémaként. Erről jó lenne többet tudni, de nem találtam még...[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz titetoyz #57135 üzenetére
Nehéz ezekekkel rövidzárt csinálni. Persze az emberi hülyeség végtelen. Meg hibás darab is előfordulhat.
PCIE 288W, Molex 150Wkörül, SATA 50W körül tud biztosan. Ezért van az, hogy Satat nem osztunk, nem ajánlott rárakni 3080/3090et, de a PCIE, molex határa is véges. Egy Satat osztasz több feléből nem nehéz olvadást összehozni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
koko52
nagyúr
válasz titetoyz #57135 üzenetére
Előfordulhat csatlakozónál, hogy túlmelegszik és meggyullad. Ismerősöm porral oltót tart a rig mellett. Van néhány történet tüzekről, de leggyakrabban a régi vezetékek égnek el a falakban.
Ez ilyen"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Puffocska
tag
válasz titetoyz #57621 üzenetére
Az én tapasztalatom szerint felesleges az OverdriveNTool, amikor azokat a Radeon szoftverből is lehet állítani. Nekem rendszeresen összeakadt a bányászprogram paraméterei az OverdriveNTool és a Radeon. OverdriveNTool nélkül ugyan azok az értékek elérhetőek, pláne BIOS mód után.
Állítottál rxboost és gt paramétereket a bányász kliensben? Nekem az dobott a 29,4-re annyit, hogy 31 felett van ha nem nyúlok a géphez. RX 580 8 GB Win10 desktop egy kártya. -
Puffocska
tag
válasz titetoyz #57627 üzenetére
Nem tudom a nyerő beállítást, mert bányász BIOS van rajta, 1200MHz/2050MHz, a Phoenixminer 93-95W-ot ír fogyasztásra.
A memória időzítési beállítások a lényeg szerintem, mert előtte én szerteszét teszteltem GPU/MEM értékek terén, de gyári BIOS csak 26MH/s körül tudott. Direkt tippet nem akarok adni, de BIOS mod témában a hardveraprón érdemes lehet szétnézni... -
amol
addikt
válasz titetoyz #58441 üzenetére
Mert el tudom passzolni őket ha érdemes foglalkozni ezzel a témával.
A 2-3 slotok közelebb vannak egymáshoz, de az 1-3-at ránézésre simán bevállalnám.
szokeherceg: azt olvastam, hogy moddolt biossal 100W alatt bányásznak. Ha ez igaz, akkor az 1250W 80%-a 1000W, tehát még tartalék is lenne (?)
Apropó, mindenképpen érdemes moddolni a biost? Garanciavesztés miatt nem biztos hogy kéne.[ Szerkesztve ]
-
Emperor_
addikt
válasz titetoyz #59750 üzenetére
Szia!
Szerény véleményem szerint a phoenix miner hibakezelése (hálózati kapcsolat elvesztése esetén) nem a legtökéletesebb. Nekem WiFi-n volt rig és néha lejött a WiFi-ről, akkor fogadott ez a hibaüzenet.
Onnan gondolom, hogy más CPU alapú bánya program futott a phoenix miner mellett, ami nem szopósódott be ugyan így.
Megoldás a WiFi mellőzése lehet. Én speciel 2 dolgot is csináltam vettem egy Cudy S3000-es WiFi stick-et a TPLink helyett és áttértem a teamred minerre. Ez még a phoenix NiceHash általi ekézése előtt volt jóval.
A WiFi atom stabil lett és szépen megy a teamred miner.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Emperor_
addikt
válasz titetoyz #59764 üzenetére
Értem.
Az biztos, hogy a hálózat körül van a probléma.
Elolvastam még egyszer, amit írtál. Nálam más volt a jelenség, a WiFi-ről lejött és bányász progi is ezt írta ki és nem is bányászott.Mivel sok éve az IT szektorban vagyok próbáltam kideríteni, hogy mi mi a hiba oka. Eljutottam egy fejlesztői fórumra, ahol azt írták egymásnak, hogy nem lezárt hálózati kapcsolat esetén van ez a hibaüzenet. Ezért gondolom azt, hogy nincsen jól megírva a hálózati hibakezelő része a phoenix minernek 5.5c verzió.
Olyat amit írsz, hogy semmi nem ment csak a bánya progi nem tapasztaltam.
Nekem a teamredminer bevált. Mondjuk ez csak AMD-hez van...
+3800
A saját pool-odat tedd bele.
Trükkös ám fejlesztő, ha nem tud a indító BAT file-ban lévő pool-ra dolgozni (ez ugye nálam vacak WiFi miatt rendesen előjött ), akkor epools.txt-be néz be.
A gyanútlan versenyzők meg bányásznak szépen a fejlesztőnek.
Kb 1 hét múlva jöttem rá, hogy miért is bányászik más pool-ra és másnak...Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
senior tag
válasz titetoyz #59866 üzenetére
Túl van húzva a memória, és hibákat dob... nekem rx580 volt anno, volt olyan hogy nem bírta a 2100-at viszont 2080-on ment rendesen..
szerintem vedd vissza a mem órajelet mert nem viccből írja a hibát, attól hogy a mining nem ír errort (még), hosszú távon nem biztos hogy jól fog esni a kártyának...
-
Dare2Live
félisten
válasz titetoyz #59866 üzenetére
25% a shareknek, bevételednek kuka. eff speed is eséllyel azért annyi amennyi.
Vedd visszább. Meg PLt is állítsd be. PMnek ne higgyé mer AMDknál hülyeségeket ír fogyira.szerk: vmiért a 3070 hashe is ugrál 57-59 közt. Nálam mondjuk max 0.2t.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz titetoyz #59899 üzenetére
Vram órajelből vissza kell venni. Ha jól beállítod, akkor nem szabad egy error-t sem dobnia. Persze ehhez az kell, hogy ne koppon járasd a VGA-t.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dare2Live
félisten
válasz titetoyz #59902 üzenetére
0az igazi de az egy számjegyű elfogadható. Not great, not terrible. Játékban észre se vennéd.
Avval a beállítással nem tudom, hogy eszik annyit illetve godolom amdmemtweaker miatt. MIndenesetre 450W teljesen jó.
-
tupacamaru
veterán
válasz titetoyz #60444 üzenetére
Én nem tudok játszani, ha a másik két kártya bányászik. Szétfagy a játék. Csinálnom kellett a két kártyának egy miniriget.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
válasz titetoyz #60878 üzenetére
Caseking.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs