Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roxkex
    senior tag

Nem úgy értettem.
    A Steam-es programok futásához kell, hogy elinduljon a Steam kliens, akár offline módban is (pontosabban néhány Steam-es komponens). Ez egyfajta védelem. Te viszont csak magát az indítófájlt próbáltad, ahogy láttam.
    Másrészt. Az este kísérleteztem a DRI_PRIME-mal, valamint egy alkalommal sikerült a Heaven-t az AMD kártyával indítani. Az viszont kiderült számomra, hogy valami mélyebb bug is van az egész mögött. Épp készülök hibabejelenteni.

Jah értem :) - Olyan eset nem fordult elő, hogy nem futott a steam :P

Egyébként , akkor már érted hogy mi a gondom :\ - De egyelőre ez a legkisebb gondom, hogy nem ad ki képet magából a kicsike :\ -
    MÁS:
    Ugyanis most észleletem egy olyat, hogy maga a Bluetooth-om nem talál meg semmilyen eszközt. (Kerestettem vele a BT-s hangszórómat, telómat, órámat)
    Eddig az órát megtalálta (pedig azt elvileg csak a telónak lenne szabad - de nem baj :D)..
    Most, hogy szerettem volna használni a BT-s hangszórómmal egyből nem működik :\ - Keresgettem az interneten de nem találtam egyelőre megoldást. Hardveresen se szoftveresen nincs blokkolva az tuti.
    (Windows alatt pattent - már ha nem számolunk a W10-es bugokkal :D)

Új hozzászólás Aktív témák