- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy nagyon jó oldal, innen próbáltam anno optimalizálni az SSD- t! Szinte minden benne van Ubi/Mint vonalon.
Kár, hogy nem magyar nyelvű leírásokat nem lehet berakni az összefoglalóba, biztosan erre gondoltál az előbb. Gondoltam én is rá, hogy be kéne tenni, mert így sehol nincs meg magyarul.Én sok disztrót próbáltam kezdőként, de a Mint volt az, amiben minden megvolt, ami kellhet egy home usernek és könnyen megtanulható Win7, XP után, stabilan működött és jól felfedezhető benne minden, ami kezdő Linuxosnak nagyon fontos! Cinnamonról van szó, ami nekem tetszik is nagyon és épp eléggé testreszabható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Túraautó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged