Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
v.attis
üzenetére
A váltást én is a dual boottal kezdtem, aztán elkezdtem Windows alatt leépíteni azokat az alkalmazásokat, amiket már csak Linux alatt használtam. Időnként zsugorítottam is a Windows partíció méretét, végül töröltem.
A Google Drive viszont keményebb dió lesz. Szerintem alapból megoldható lenne, hogy a kérdéses NTFS partíciót is automatikusan felcsatolja, illetve egy linkkel hivatkozhatnál a Drive mappára, és akkor oda menne a szinkronizálás is, elkerülve a fájlok duplázását.
A probléma csak az, hogy nincs hivatalos, Google által készített/jóváhagyott Linux kliens. Az online fiókoknál hozzá lehet adni Google fiókot, a fájlkezelő látni is fogja a Drive-ban a fájlokat, de csak mint hálózati meghajtót, és a fájlok nem szinkronizálódnak a gépre.
Vannak ingyenes meg fizetős megoldások rá, de ahogy néztem, mindegyiknél van valami kompromisszumos dolog. Itt egy cikk ezekről, de sok helyen találsz hasonlókat.
Én egyébként a Google Drive-ot is leváltottam egy saját Synology szerverre, ahhoz van nagyon jó Linux kliens. Persze ez meg több-kevesebb beruházási költséggel jár, amit nem mindenki tud bevállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgatós találkozó
- RAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon