- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Kipróbáltam egy tiszta telepítéssel az új kiadást.
Azt nem tudom eldönteni, hogy a kernel miatt, vagy a Cinnamon miatt, de borzalmas ez az "idegesség", amikor ablakot méretez, böngésző nyílik, olyan mintha egy közepes screen tearinggel, lassulással küzdene az egész asztali felület. Ami feltünt, hogy a jobb klikkes csomag eltávolítással valami nem oké, a függőségek visszafogják az egész folyamatot, Synaptic-ban kell gépészkedni, de ott is problémás)
- reakcióidő borzalmas( fájlmásolásnál 2-4 mp a grafikus vissazjelzésig)
- hangproblémákEz a Cinnamon olyan most, mint fakockákon aludni. Ami nagyon jó, hogy friss kernel, friss csomagok alapból. Nyilván nem lehúzni szeretném, én mindig nagyon örülök az új dolgoknak, tudom, temérdek munka van benne, de egy jól belakott 20.3-at, erre még nem érdemes cserélni. Bár ez csak az én véleményem, csak saját tapasztalat, lehet másnál oké lesz.
...amit nagyon vártam és kíváncsi voltam, az az asztali felület százalékos méretezése, de ott is hibák vannak(125%), nem tökéletes, nálam nagyon életlenné váltak a szövegek, és a menünél is problémákat okozott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest