Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Kipróbáltam egy tiszta telepítéssel az új kiadást.
Azt nem tudom eldönteni, hogy a kernel miatt, vagy a Cinnamon miatt, de borzalmas ez az "idegesség", amikor ablakot méretez, böngésző nyílik, olyan mintha egy közepes screen tearinggel, lassulással küzdene az egész asztali felület. Ami feltünt, hogy a jobb klikkes csomag eltávolítással valami nem oké, a függőségek visszafogják az egész folyamatot, Synaptic-ban kell gépészkedni, de ott is problémás)
- reakcióidő borzalmas( fájlmásolásnál 2-4 mp a grafikus vissazjelzésig)
- hangproblémákEz a Cinnamon olyan most, mint fakockákon aludni. Ami nagyon jó, hogy friss kernel, friss csomagok alapból. Nyilván nem lehúzni szeretném, én mindig nagyon örülök az új dolgoknak, tudom, temérdek munka van benne, de egy jól belakott 20.3-at, erre még nem érdemes cserélni. Bár ez csak az én véleményem, csak saját tapasztalat, lehet másnál oké lesz.
...amit nagyon vártam és kíváncsi voltam, az az asztali felület százalékos méretezése, de ott is hibák vannak(125%), nem tökéletes, nálam nagyon életlenné váltak a szövegek, és a menünél is problémákat okozott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- Metal topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon