- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez érdeke, azt írja, hogy zárt van használatban, de mégsem....
Megtaláltam amúgy, nekem is voltak kalamajkák ezzel és úgy rémlik, nem is innen raktam fel, hanem valami leírás alapján....
Szerintem egy ilyen leírás terminalos megoldását alkalmaztam, ezt próbáld meg:
How to Install Nvidia Drivers on Linux Mint [Beginner’s Guide]
Az nVidia oldalról is néztem drivert, ami fura volt, hogy az előbbi megoldás olyan drivert szedett le, ami a hivatalos oldal szerint nem is jó, de mégis jó....szóval nagyon zavaros volt a gyári driver felrakása, sajna nem is figyeltem, mert csak próbálgattam a Dell-en múlt évben. Sokat kellett vele foglalkozni amúgy, de nem is vártam mást nVidia dVGA-nál.
Ez is egy hasznos leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest